طرز تهیه انواع آش:
آش یکی از خوراکهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… سادهترین آن آش رشته است و از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده میکنند.
اشپزی
آش ,طرز ,رشته , ,داغ ,تهیه ,طرز تهیه ,و از ,انواع آش ,تهیه انواع ,و رشتهمنبع
طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندران
طرز تهیه انواع آش
طرز تهیه کباب چنجه
طرز تهیه 3 نوع غذای محلی
طرز تهیه سه مدل سوغاتی از سه شهر مختلف ایران